fredag 28. februar 2014

Surfing i Iringa

I dag dro vi inn til Iringa for å få sjekka litt på nett. Har bare sotte her å trøkt sia vi kom, så æ trur æ har fått gjort det meste av det æ skulle.

Elin og æ fikk skypa litt med Signe som e i Mauritius, veldig koselig.Nordlæningen trives.

Pors-jenta Kine trives også.

Når vi va på bussen hjem til Ilula va det tre dame som kom inn på bussen. Æ la ikke nå spesielt merke til di, før ho ene, som stod i midtgangen bynte å trø rompa si i mæ. Æ hadde ikke mer plass i mitt eget sete, så æ tenkte om æ kanskje skulle spør om ho ville sitte på fange. Ho va ei nett lita dame, som du så hadde jobba hardt over langt tid. Hendern til damen her nede e mer mandig enn mannan sine. Uansett, etterhvert så va det ei til dame som bayde sæ ned, og æ skjønte at her va det nå som skjedde.

Bak ho dama som stod i midtgangen, satt det enda ei dama, men det va tydelig at ho sleit. Ho sklei ut av sete og di to andre damen prøvde å dra ho på plass. Æ snudde mæ og spurte folk om det gikk bra, og da viste di bare med hendern "drikke", så æ tenkte jo æ skulle gi ho vannet mitt. Men etter nån minutt så va det nån som flirte, også sir en anna kar "Alcohol...crazy". Så dama va rett og slett drita full. Når ho skulle av måtte tre-fire stk til for å få ho ut av bussen. Da så æ at ho ikke hadde sko på sæ. Stakar dama kollapsa på bakken, nån cm fra bussen, sånn at di kunne kjøre videre.

Hver dag e det nå nytt vi ser, det e helt sykt. Det e tydelig langt hjemmefra!

Gøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar