lørdag 22. mars 2014

Ny tur på sykehus

Å denna gangen va det Elin og min sin tur til å besøke legen. Elin har hatt problema med smerte i øre og æ hoste innvollan mine ut. For å si det sånn, det kunne ha satt en elefant bak den pulten, for den legen der gjor jo ingenting for å finne ut ka som va med øre til Elin. Ho fortalte at ho hadde vondt, også skreiv han ned nåkka ho kunne få mot det. Han så ikke i øre eller spurte nå spesielt mer om det.

Så va det min tur. Han så på mæ å spurte ka som feila mæ...men det kunne jo ikke æ fortelle han, så æ sa at han måtte høre på lungan mine, for det va nå galt med di. Da tok han frem et stetoskop og hørte på. Han sa ingenting til mæ ka det va æ hadde, men æ fikk nu nå antibiotika og nå hostesaft. Etterpå spurte æ om det va bronkitt det va æ hadde, og da svarte han ''something like that''. Hallo... something like that? Det kan jo være forskjellige ting det...!! Guri malla... æ blir helt oppgitt av kordan di praktisere her nede. Men, nu har vi nu fått medisin, så satse vi på at vi blir frisk.

Her va vi spente på biltur inn til Stone Town. 


På venterommet på sykehuset. Vi va veldig spent på å se kordan hjelp vi kom til å få. 


Snille snille Amour som va med oss overalt og hjalp oss. Han e super! E veldig kjekt at vi har Amour på Zanzibar og Valencio på fastlandet i Tanzania. Det kommer godt med når fire jente skal på tur i Afrika. 

På vei til Stone Town kjøpte Amour 5 kokosnøtter til oss, og di fikk vi karan på hotellet til å hakke opp til oss. Sweet coconut va det, og di va kjempegod. Ha en fin kveld, alle sammen :) Vi skal fortsette å nyte ferieøya.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar