mandag 31. mars 2014

Siste kveld på zanzibar

I løpet av den her ferien har vi fått oppleve Stone Town og di forskjellige tingan den byen har å by på. Blant dem e historien om slavehandeln som hold på her. Vi fikk se kor slavan blei holdt, og bare det å være i samme rom som dem, gir dæ en følelse om at det ikke e så lenge sia. Vi har fått være med på snorkling der vi har sett masse fargerike fisk. Litt synd at æ ikke hadde nå kamera så vi kunne tatt under vann. Beach Party på Kendwa Rocks. Der fikk vi oppleve litt festing etter over to mnd som avholds. Det va gøy.

Vi har vært på kryddersafari og fått friska opp smakssansan og luktesansen. For ikke å glemme så har æ å Elin fått prøve å være pasient i Afrika. Vi har fått oppleve masse fint her på Zanzibar, men nu lengte vi virkelig hjem.

Formen min ekke akkurat på topp, så det blir vel legevakt med engang æ kommer mæ til Porsgrunn, men etter det, så blir det taco med bestegjengen i skolegata! Glede mæ kjempemasse.

I kveld skal vi pynte oss litt og ta litt bilda, og spise nå god mat. Så e det bare å legge sæ sånn at mårradagen kommer fortest mulig. *Gledes*

Ha en fin mandagskveld. Hilsen oss i varmen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar