torsdag 5. juni 2014

No more School

Når æ starta med den her bloggen skreiv æ om min nye hverdag som student i Porsgrunn. Det va i 2011. Nu har det gått nesten tre år siden æ flytta, og æ e ferdig som student. Det har sæ sånn at æ har bestått bachelorn min, og nu e æ autorisert VERNEPLEIER! Wiiii


Endelig hadde vi fått levert bachelor oppgaven og va spent på kordan resultate kom til å bli.

Fornøyde jente med bestått bachelor! Det feira vi med pizza på Dolly Dimples. 


Tenk dåkker det. Jada, det e jo ikke så stort for dåkker, men for mæ e det ufattelig deilig. Æ e ferdig med 16 år på skole, og nu skal æ endelig komme mæ i jobb. Nu e det bare ei uke til æ flytte hjem til Narvik, og Porsgrunnslive e da over.

Æ trur det kommer til å bli litt rart å flytte hjem igjen, selv om det e der æ har bodd mesteparten av live mitt. Nu har æ jo blitt så vant med å være i sør. Det æ kommer til å savne mest e alle vennan æ har fått i løpet av di her tre åran. Men, man treng jo ikke å miste kontakten av den grunn. Æ e så glad for at æ fikk overtalt ho mamma og han pappa til å flytte av gårde. Æ e også ufattelig glad for at æ benytta sjansen min til å dra til Afrika.


Fine guttan Nicolai og Jim! Beste kompisan som finnes! Love u guys ♥


Etter Tanzania har æ fått en liten drøm for ka æ vil gjøre fremover. Den går ut på å ta en master eller en videreutdanning som gjør at æ kan reise rundt i verden å holde foredrag og jobbe for funksjonshemmedes rettigheta. Så vi får se ka det blir til videre. Men med det første blir det jobbing og tilbake til hjembyen.


1 kommentar:

  1. Hurra som æ glær mæ til å få dæ hjem, flinke søster!

    SvarSlett