fredag 28. februar 2014

SløvedagSkrevet 22. Februar 2014
 
I dag våkna æ rundt 7 og va lys våken. Æ ville virkelig ikke stå opp...! Men siden æ måtte sykt på do, så tenkte æ at æ kunne gjøre mæ ferdig med frokosten i samme slengen. Frokosten her e samme hver dag. Loff og ihjelkokte egg. Men likevel nytes det. Æ kasta i mæ frokosten og gikk å la mæ igjen. Elin lå enda å sov, og når vekkerklokka ringte kl 8, slo ho den av og klaga på at ho ikke ville ha frokost.Uansett, vi gadd ikke å stå opp nå mer nu. Vi sov frem til lunsj. Plan va at vi skulle til han Seleman (en kjekkas som jobbe på gården her), men magen min hadde en annen plan, så æ måtte bare gå tilbake til det flotte romme vårres. Jenten satt ute å venta på han, men han møtte aldri opp. Til slutt ringte di han, og da hadde han dratt til Iringa. Han hadde til og med spurt Michelle og Frøydis tidligere på dagen om di også ville komme på besøk.

I dag har æ fått lest litt da. Artikkeln handla om kordan norska forholde sæ til hverandre. Ett poeng i artikkeln va at vi nordmenn syns amerikaneran va så overfladisk og falsk når di hele tida skal spør dæ ‘’how are you today” når di ikke engang kjenne dæ. Æ kjente mæ veldig igjen i den, og æ savne Norge litt nu når æ sitt her nede. Vi må jo hilse på alle hele tida, og det e så rart. Æ har enda ikke vendt mæ til det, men det e jo bare for at æ kommer fra en helt anna kultur enn det som e her. Det tar litt tid å vende sæ til det her, i hvertfall om du e som mæ.(Til tross for at æ elske å prate)

På kvelden hjalp Elin og æ til med oppvasken på kjøkkenet. Her va det ikke mye reine koppa som blei tørka etter di va vaska asså. Æ kan si det sånn at det e en fryd å tørke etter at ho mamma har vaska koppa på hytta. Da e det i allefall reint. Æsj. Men, det nytta jo ikke at vi sa nå, så vi bare fulgte strømmen. Etter at vi har spist av di her fatan i 6 uke, så skal æ vel klare 3 til.

Etter oppvasken satt vi inne på romme vårres. Kine kom inn og vi snakka om alt mulig rart. Gutta, eksamen, familie, bryllup, muntlien, mer gutta, utroskap, kultur, undervisning, framtid med mer. Veldig interessant.

Nu e det natt.... så... god natt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar