lørdag 4. januar 2014

Good mornin'

Hei hei alle!

Nu har vi stått opp og fått i oss frokost. Æ gleda mæ jo til å få hotellfrokost her, men blei en smule overraska når æ så kordan mat det va dem serverte. Det va jo ikke pålegg! Det endte opp med ei tørr grov brødskive med smør på, spansk omelett (som ikke va så veldig fristanes), en bolle-lignanes greie og egg. Egge tenkte æ va greit, for det smake jo likt uansett kor...trudde æ...men det gjor det ikke! Det va hvit-grå-blå plomme inni, og det eneste æ kan sammenligne smaken med e sandpapir. Heldigvis hadde di appelsinjuice, men den va heller ikke som hjemme. Den va så tjukk, at vi måtte nesten svelge det ned med vann etterpå. Men, æ klage ikke...bare forklare at det her va uvant. Æ blei nu mett, og om tre kvarter blir vi henta av Valencio, så æ e klar for nye eventyr i dag.



Planen i dag e at vi skal få se kordan det e i slummen her i Dar es Salaam. Æ e veldig spent på å se kordan folk leve der, og om det e store kontrasta i forhold til det vi så i går. For å hoppe fra den ene sia av skalaen til den andre, så tenkte vi at vi skulle få shoppa litt småting i dag. Slippersa og caps e et must, så det skal vi ut på leiting etter.

Det e fortsatt varmt her nede, kanskje rundt 30 grader. DEILIG. Å bare for å ha det sagt, nu har endelig æ å Elin skjønt kordan vifta i take funke! Det va ikke bare bare å forstå sæ på...



Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar