torsdag 2. januar 2014

Innsjekking: Check

I natt ble det ikke mye soving på meg, og timene gikk veldig sakte! Til slutt kom Elin, og jeg kjente stresset raset over meg. "HAR JEG FÅTT ALT MED NÅ?????" *Stress* Før innsjekkinga holdt jeg på å stryke med av væsketap (neida, men var ikke langt fra sannheten), men jeg var jo ikke i noe spesiell form for aktivitet. Kanskje det har noe med at jeg har sovet 5 timer i løpet av di siste 48 timene?

Uansett..
Nå sitter jeg, Elin og Kine på kafé Gardermoen og vi har sjekket inn og vekslet penger slik at vi har fått oss US Dollar. Føles som at jeg har monopolpenger med meg...akkurat som at jeg bare skal kødde med de der nede. Men det er kjekt å være på den sikre siden, siden vi skal kjøpe visum på flyplassen i Dar. Vi har også vært på tax-free for å hamstre snus...Sier jeg som skulle slutte.

Jeg har møtt utrolig mange kjentfolk her, og det er nesten som at de andre tror jeg bare stopper å snakker med hvem som helst. Men det er koselig da, spesielt når det er folk du ikke har sett på lenge.

 Her har vi Tanzania-jentene og Mauritius-jentene. 
F.V: Elin, Kine, Signe, meg og Julie. 

Nå er alt av papirer på plass. Passet er klart, billettene er klare, pengene er klare og vakinasjonskortet er klart. Nå er det bare å vente på at flyet skal komme å hente oss. Satser på at jeg sovner...for nå er det lenge siden sist jeg har lukket øynene og sovet flere timer sammenhengende.


Bare å følge med videre, så skal jeg oppdatere på reisen. Til og med kommer kanskje Elin inn med et gjesteinnlegg. Dette blir morro!


5 kommentarer:

 1. Lykke til å god tur 😊

  Klæm fra storesøs <3

  SvarSlett
 2. Ta kopi av passet ditt

  SvarSlett
 3. God tur Tonemor å kos dæ masse. Klem fra mamsen.

  SvarSlett
 4. Åå, god tur! Håper dere kommer trygt fram :)

  SvarSlett